De Halte

Haltestraat 65, 3130 Begijnendijk

 

Omschrijving

RESIDENTIE DE HALTE
Dit prachtig project omvat 6 BEN-appartementen te Begijnendijk, met 9 ondergrondse parkeerplaatsen, fietsenstalling en private bergingen. De appartementen hebben een vrijehoogte van 2,60 meter en beschikken over een grote openheid naar het achterliggend landschap.

LIGGING
De residentie is gesitueerd in de directe omgeving van een treinstation en bushalte. Het centrum van Aarschot ligt op 10 minuten van de site eveneens als de oprit van de E313

BEN-WONING
BEN staat voor “bijna-energieneutraal”. De residentie is gebouwd volgens de BEN-principes die in 2021 de standaard worden voor nieuwbouwwoningen in Europa. De energie voor de appartementen wordt voornamelijk gehaald uit groene energiebronnen. Hierdoor verbruiken ze weinig energie voor de verwarming, ventilatie, koeling en warm water.
Voordelen:
- Een beter wooncomfort door minder warmteverlies en minder tocht
- Lagere energiefactuur
- Korting op je onroerende voorheffing gedurende 5 jaar
- Korting op je hypothecair krediet

OPBOUW
Het gebouw is opgetrokken uit hoogwaardige en duurzame materialen met enkele accenten welke de leesbaarheid en het karakter van het gebouw verhogen. Het gebouw heeft een goed geïsoleerde buitenschil en samen met de voorziene technieken (ventilatiesysteem D, warmtepomp lucht/water en fotovoltaïsche zonnecellen) wordt er een BEN-gebouw verwezenlijkt.

AFWERKING
De afwerking van vloer, tegels, keuken en badkamer kan u zelf bepalen! U hoeft alleen naar de toonzalen van onze partners te gaan en te vertellen waar de voorkeur naar uitgaat.

KOSTEN
De prijzen van deze appartementen zijn exclusief: btw, notariskosten, kelderplaats (€ 13 750,00) en berging (€ 4 000,00).

GEÏNTERESSEERD?
Wenst u meer info of een vrijblijvend gesprek op ons kantoor? Contacteer ons dan op het nummer 013 23 00 30 en wij helpen u graag verder!

Indeling

Gelijkvloers

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 0.1 Gelijkvloers app. info op kantoor 2 217 m² 105 m² - 136.De_Halte_appartement_1.pdf
verkocht 0.3 Gelijkvloers app. info op kantoor 2 254 m² 92 m² - 138.De_Halte_appartement_3.pdf

Verdieping 1

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 1.1 Duplex info op kantoor 2 36 m² - - 141.De_Halte_appartement_4.pdf
verkocht 1.2 Duplex info op kantoor 2 30 m² - - 142.De_Halte_appartement_5.pdf